Nieuws

Weah krijgt bericht van Pelé na goal tegen Wales: 'Een zegen en een eer'

Weah krijgt bericht van Pelé na goal tegen Wales: 'Een zegen en een eer'

22-11-2022 18:09

Timothy Weah, de zoon van voetballegende George Weah, was maandag trefzeker op het WK in het duel met Wales. De aanvaller kreeg een bericht van niemand minder dan Pelé om hem te feliciteren. 

Pelé feliciteerde Weah met zijn fraaie treffer. "Gefeliciteerd. Het was een prachtige goal. Blijf dromen, ze komen soms uit", liet de Braziliaanse legende weten. Weah reageerde op hartstochtelijke wijze. "Bedankt papa Pelé, het is een enorme zegen en eer om een inspirerend bericht van De Koning zelf te krijgen. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan in de wereld voor ons jonge zwarte mensen. Ontzettend bedankt."

De vader van Weah is tegenwoordig president van Liberia. Zijn zoon verruilde Paris Saint-Germain in 2018 voor LOSC Lille. De Verenigde Staten staan na het eerste duel op een gedeelde tweede plek in groep B. Iran staat na de 6-2 nederlaag tegen Engeland hopeloos onderaan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!