Nieuws

Oranje-spelers dolgelukkig met Noppert: 'Nuchterder kan gewoon niet'

Oranje-spelers dolgelukkig met Noppert: 'Nuchterder kan gewoon niet'

22-11-2022 14:22

De spelers van het Nederlands elftal zijn maar wat blij met Andries Noppert. De Fries liet zich gelden tijdens zijn debuut voor Oranje en hield de ploeg van bondscoach Louis van Gaal met de nodige reddingen op de been. Na afloop van het duel kan hij op een lofzang rekenen van Davy Klaassen en Virgil van Dijk.

De Ajax-middenvelder kwam als invaller binnen de lijnen en tekende met zijn 0-2 voor het slotakkoord tegen Senegal. Na afloop wordt hij gevraagd naar Noppert, die zich onderscheidde met een sterk optreden. "Het is zo'n geweldige jongen", begint Klaassen zijn relaas tegenover het Algemeen Dagblad.

"Het is gewoon echt een mooie gast, die niet alleen goed kan keepen, maar die ook buiten het veld echt iets toevoegt aan deze groep. Hij is gewoon helemaal zichzelf", klinkt het bewonderend. Ook Oranje-captain Van Dijk heeft lovende woorden in petto voor Noppert. "Die jongen is zó nuchter. Nuchterder kan gewoon niet", aldus de aanvoerder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!