Reactie

Martínez blijft rustig: 'Nu even uitrusten en nadenken over wat er komen gaat'

Martínez blijft rustig: 'Nu even uitrusten en nadenken over wat er komen gaat'

22-11-2022 14:19

Lautaro Martínez is met stomheid geslagen na het verlies van Argentinië tegen Saudi-Arabië. De aanvaller van de ploeg van Luciano Scaloni beleefde een middag waarin het niet meezat en kon een nederlaag niet voorkomen.

"We verloren de wedstrijd door onze fouten, die we meer dan ooit maakte in de tweede helft", begint Martínez in gesprek met TyC Sports. De aanvaller zag tot twee keer toe een doelpunt worden afgekeurd wegens buitenspel, maar blijft erbij dat er meer dan gemaakt had moeten worden voor de rust. "In de eerste helft moesten we meer dan één doelpunt maken, dit is het WK."

Argentinië heeft nog twee wedstrijden om zich te revancheren. "Nu even uitrusten en nadenken over wat komen gaat. Het zijn nu twee finales. Mexico en Polen gaan lastige rivalen worden, dat was het vandaag ook."

Ondanks dat er nog niets verloren is, deed de nederlaag tegen de het buurland van gastland Qatar toch zeer. "De nederlaag doet veel pijn. We hoopte met een winstpartij beginnen, maar tevergeefs. Ik denk nu aan de drie wedstrijden die eraan komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!