Nieuws

Ontspannen sfeer op de training van Oranje: Truus van Gaal en Sneijder kijken toe

Ontspannen sfeer op de training van Oranje: Truus van Gaal en Sneijder kijken toe

22-11-2022 12:26

Daags na de gewonnen wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Senegal is er ontspannen getraind. Dat gold niet voor de bankzitters, die wel op volle intensiteit aan de bak zijn gegaan.

Dat meldt Voetbal International. De elf Oranje-internationals die in de basis waren gestart mochten het rustig aan doen van bondscoach Louis van Gaal. De reserveploeg speelde wel een partijspel, waarin Jeremie Frimpong en Wout Weghorst de hoofdrol stalen.

De ontspannen sfeer werd onderstreept door de aanwezigheid van familieleden, waaronder Truus van Gaal, de vrouw van Louis. Ook was Wesley Sneijder aanwezig. De recordinternational mocht zijn WK-campagnes vanaf de zijlijn herbeleven.

Aanstaande vrijdag staat de tweede wedstrijd van Oranje op de planning. Ecuador is dan de tegenstander. De Zuid-Amerikanen wonnen met dezelfde cijfers als het Nederlands elftal, in de openingswedstrijd tegen Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!