Nieuws

ESPN komt met nieuwtje: Schreuder hard op weg naar FC Groningen

ESPN komt met nieuwtje: Schreuder hard op weg naar FC Groningen

21-11-2022 21:28
1

Dick Schreuder is hard op weg om trainer van FC Groningen te worden. Dat meldt Jan Joost van Gangelen bij ESPN Vandaag.

"Ik heb een nieuwtje op eigen conto", begint Van Gangelen. "Schreuder en Groningen zijn bezig met vergaande gesprekken. Met negentig procent zekerheid kan ik zeggen dat Schreuder de nieuwe trainer wordt van FC Groningen."

Hans Kraay Junior vindt het geen slimme stap van Schreuder. "Ik zou niet zomaar weglopen bij PEC Zwolle als ik Schreuder was", aldus de verslaggever. "Het is mooie club waar hij met iets bezig is. Het schijnt wel zo te zijn dat hij niet met iedereen even makkelijk overweg kan binnen de organisatie. Ze hebben voor 99 procent goede supporters, maar er hebben een paar debielen onlangs op het trainingsveld gestaan. Ze scandeerden: 'Schreuder out'. Alles bij elkaar opgeteld vind ik het wel passen"

"Onlangs het feit dat hij met drie centrale verdedigers speelt - ook bij Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie - is het wel allemaal gericht op voetbal", vervolgt Kraay jr. "Dat was het bij Wormuth ook, maar wel brutaal aanvallend en dat was het bij Wormuth helemaal niet."

FC Groningen is op zoek naar een trainer nadat de club besloot om de van Heracles Almelo overgekomen Frank Wormuth al binnen een half jaar te ontslaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!