Nieuws

Barella schuldbewust na vuistslag aan adres Militão: 'Ik moet me verontschuldigen'

Barella schuldbewust na vuistslag aan adres Militão: 'Ik moet me verontschuldigen'

10-12-2021 14:59

Nicolò Barella heeft gereageerd op de oliedomme rode kaart die hij pakte in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Real Madrid. De Internazionale-middenvelder trekt het boetekleed aan.  

"Het was een duw. Ik maakte op dat moment een fout door te reageren, ook omdat het geen aardig gebaar was voor iedereen die toekeek", reageert de Italiaan bij Calciomercato. Het ging over een incident waarbij Éder Militão de kleine spelverdeler tegen de boarding aanduwde, waarna alle stoppen bij de 24-jarige Inter-speler doorsloegen. Hij gaf de Braziliaan een stomp tegen zijn been en kon inrukken met een rode kaart.  

Barella heeft spijt van zijn actie. "Ik vond dat ik me hoe dan ook moest verontschuldigen, als ze me maar één wedstrijd schorsen, zal ik blij zijn." De Italiaans international is zich schuldbewust van zijn merkwaardige actie. "Ik reageerde op een provocatie. Die had ik kunnen vermijden door niet in de val te trappen. Sorry." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!