Nieuws

'Fiks aantal tegentreffers in rampweek Ajax doen Timber en Pasveer de das om'

'Fiks aantal tegentreffers in rampweek Ajax doen Timber en Pasveer de das om'

21-11-2022 12:48 Laatste update: 12:51
1

De Telegraaf weet het zeker: zowel Remko Pasveer en Jurriën Timber beginnen bij het openingsduel van Oranje op het WK tegen Senegal op de bank. Volgens de ochtendkrant wordt het hoge aantal tegendoelpunten in de laatste week voor het WK bij Ajax het duo fataal. Andries Noppert en Matthijs de Ligt krijgen de voorkeur.

Eerder wist onder meer het Algemeen Dagblad al naar buiten te brengen dat De Ligt in de basis gaat beginnen en dat nieuws wordt nu door De Telegraaf bevestigd. Volgens informatie van de ochtendkrant onderhoudt Louis van Gaal nog altijd 'warme banden' met de mandekker van Der Rekordmeister en is dat één van de redenen om voor hem in plaats van Timber te kiezen. 

De Telegraaf omschrijft de situatie voor de Ajax-verdediger als een 'hard gelag'. Na de afgelopen week 'gewoon' aan de zijde van de andere beoogde basiskrachten Virgil van Dijk en Nathan Aké te hebben getraind, zal hij op de bank moeten plaatsnemen. Het dagblad weet dat het hoge aantal tegentreffers in de wedstrijden tegen PSV (1-2) en gelijkspeelden tegen Vitesse (2-2) en Emmen (3-3) hem fataal wordt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!