Nieuws

Ronaldo bijt weer van zich af: Ik spreek me uit wanneer ik dat wil

Ronaldo bijt weer van zich af: "Ik spreek me uit wanneer ik dat wil"

21-11-2022 10:54 Laatste update: 11:02
2

Cristiano Ronaldo denkt dat het gigantische conflict waarin hij verkeert met zijn werkgever Manchester United geen effect zal hebben op de prestaties van Portugal op het WK. Dat meldt de vedette op de persconferentie van de nationale ploeg.

Na een even veelbesproken als spraakmakend interview met Piers Morgan lijkt er geen weg meer terug voor Ronaldo naar Manchester United. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar veegde in het gesprek met de journalist de vloer aan met zowat alles en iedereen bij The Mancunians. "Ik twijfel er niet aan dat dit recente voorval, dit interview, een speler soms kan doen wankelen, maar het team zal zeker niet wankelen", zegt de Portugees op een persmoment.

Vervolgens bijt Ronaldo van zich af. "Ik spreek me uit wanneer ik dat wil", klinkt het fel. "Jullie hoeven mijn teamgenoten niet meer naar dingen over mij te vragen, maar vraag iets over het WK. Soms wordt er gelogen en soms wordt er de waarheid verteld in de media. Iedereen weet wie ik ben en waar ik in geloof. Ik ben bijna 38, als ik me dan nog moest bewijzen, zou ik me zorgen maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie