Nieuws

Martial maakt vertrekwens bij Manchester United bekend via zaakwaarnemer

Martial maakt vertrekwens bij Manchester United bekend via zaakwaarnemer

10-12-2021 14:13 Laatste update: 14:21

Anthony Martial wil op zoek naar een nieuwe werkgever in de komende transferperiode, die op 1 januari begint. Dat heeft zijn zaakwaarnemer bekendgemaakt.  

Philippe Lamboley, die als onderhandelaar namens Martial optreedt, geeft in gesprek met Sky Sports News te kennen dat 'Anthony de club in januari wil verlaten'. De reden voor de vertrekwens is simpel. "Hij wil gewoon spelen. Ik ga binnenkort met de club in gesprek over een vertrek." 

Dit seizoen kwam de Frans international tot slechts twee basisplaatsen in de Premier League. In de Champions League mocht de man - voor wie Manchester United in 2015 maar liefst zestig miljoen euro betaalde aan AS Monaco - slechts één keer vanaf het begin meedoen, in de wedstrijd tegen Villarreal.  

Ondanks de vertrekwens van de aanvaller is het nog geen uitgemaakte zaak dat hij vertrekt. Zijn contract loopt nog door tot 2024 bij The Red Devils. Manchester United is benaderd voor een reactie door het Britse medium, maar heeft nog niet gereageerd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!