Nieuws

Fraser blijft de eindverantwoordelijke: Vertrouwen in de spelersgroep is groot

Fraser blijft de eindverantwoordelijke: "Vertrouwen in de spelersgroep is groot"

10-12-2021 13:16

Henk Fraser blijft de eindverantwoordelijke bij Sparta Rotterdam. De coach overwoog een vertrek bij de Rotterdammers, nadat eerder deze week directeur voetbalzaken Henk van Stee de club verliet. De coach wil de groep niet in de steek laten.  

In gesprek met het Algemeen Dagblad licht Fraser zijn beweegredenen toe om langer te blijven op Spangen. "Een escape zag ik niet zitten. Mijn vertrouwen in de spelersgroep is groot. En andersom is dat vertrouwen er ook naar mij. We willen met elkaar zorgen voor handhaving. Ik wilde de groep niet in de steek laten", is de 55-jarige coach duidelijk.  

Fraser is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op Het Kasteel. Van Stee haalde hem binnen bij Sparta. De Rotterdammers groeide onder het bewind van de oud-trainer van onder meer ADO Den Haag en Vitesse uit tot stabiele Eredivisieclub.  

De Kasteelheren bezetten de zestiende plaats in de Eredivisie en kijken tegen een achterstand van vier punten aan op Heracles Almelo. Zaterdag staat de uitwedstrijd bij sc Heerenveen op het programma en vervolgt Fraser zijn missie om Sparta op het hoogste niveau te houden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!