AZ wil langer door met smaakmaker Karlsson: contractonderhandelingen geopend

AZ wil langer door met smaakmaker Karlsson: contractonderhandelingen geopend

10-12-2021 13:07 Laatste update: 13:23
Eredivisie 0 Reacties

AZ heeft plannen om het contract van Jesper Karlsson open te breken en te verlengen. De aanvaller die in 2020 in Alkmaar neerstreek, ligt nog vast tot medio 2025.  

De Zweed geldt als één van de grote smaakmakers bij de club uit Noord-Holland dit seizoen. De club gaat graag langer met hem door, meldt VoetbalPrimeur. De 23-jarige buitenspeler, die voor 2,5 miljoen euro overkwam van het Zweedese IF Elsborg was in zijn eerste seizoen al betrokken bij twintig doelpunten. Elf keer was Karlsson de afmaker en hij fungeerde ook nog negen keer als aanvaller.  

Dit seizoen maakt hij cijfermatig gezien al een beter seizoen door, dan vorig jaar. Tot nu toe was de dribbelaar goed voor zeven goals en vijf assist. Met zijn prestaties heeft Karlsson zich in de kijker gespeeld van verschillende clubs.  

Een mogelijke contractverlenging moet dan ook afschrikkend werken voor geïnteresseerde teams. De Zweed staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in Alkmaar, wat goed nieuws lijkt voor de ploeg van trainer Pascal Jansen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie