Transfernieuws

'Meer interesse voor Memphis uit Engeland, oude club en Arsenal kloppen aan'

'Meer interesse voor Memphis uit Engeland, oude club en Arsenal kloppen aan'

19-11-2022 23:33

Naast Chelsea FC zijn ook Manchester United en Arsenal geïnteresseerd in de diensten van Memphis Depay. De Nederlander is inmiddels overbodig bij FC Barcelona en vertrok in de zomertransferperiode al bijna naar Juventus.

Volgens het Spaanse Sport zijn zowel de voormalige club van Memphis als de koploper van de Premier League geïnteresseerd in de diensten van de aanvaller. Juventus leek lange tijd de beste papieren te hebben, maar de gesprekken tussen club en speler liepen uiteindelijk vast. De wensen van beide partijen zouden destijds te ver uit elkaar hebben gelegen. 

Memphis heeft zelf al aangegeven geen uitspraken te doen en zijn volledige focus bij het WK te leggen. In januari denken de drie Premier League-clubs er echter aan om toe te slaan als de Nederlander een sterk WK draait. Het zijn niet de eerste geïnteresseerden: Tottenham Hotspur en Sevilla kregen eerder al nee op het rekest van Memphis. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!