Transfernieuws

'Bakker op de radar bij Internazionale na mogelijk vertrek van oude bekende'

'Bakker op de radar bij Internazionale na mogelijk vertrek van oude bekende'

19-11-2022 21:14 Laatste update: 21:18

Mitchel Bakker wordt gevolgd door InternazionaleI Nerazzurri gaan uit van een vertrek van Robin Gosens en zien de Nederlandse middenvelder van Bayer Leverkusen als goede vervanger middels een ruildeal. 

La Gazetta dello Sport meldt dat onder meer Bakker op een lijstje van Inter staat. Gosens brak door bij FC Dordrecht en kwam via Heracles Almelo en Atalanta Bergamo terecht bij de Milanese club. Inmiddels heeft Gosens echter geen basisplaats meer en wil volgens Calciomercato Leicester City de Duits-Nederlandse speler graag inlijven. 

Bij een vertrek van Gosens ligt de weg open voor Bakker. De Nederlander staat in de Bundesliga op de twaalfde plaats en zou met een overstap naar de Serie A goede zaken kunnen doen. Inter staat vijfde in Italië. Het waanzinnig presterende SSC Napoli kent een voorsprong van maar liefst elf punten als koploper. Bakker zou als concurrent van Federico Dimarco gelden. Valencia-talent Jesús Vazquez heeft de beste papieren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!