Wedstrijdverslag

Heracles verstevigt koppositie in Keuken Kampioen Divisie na overtuigende zege

Heracles verstevigt koppositie in Keuken Kampioen Divisie na overtuigende zege

19-11-2022 20:35
0

Heracles Almelo heeft zaterdag goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De koploper had geen moeite met TOP Oss en verstevigt daarmee de leiding op PEC Zwolle. Het werd 3-0 in Erve Asito.

Het was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat er voor TOP Oss weinig te halen viel in Almelo. De thuisploeg was sterker en speelde de kansen bij elkaar. Dat leidde na ruim een kwartier tot de openingstreffer. Lucas Schoofs zette de Almeloërs verdiend op voorsprong. Enkele minuten later tekende Schoofs voor zijn tweede en was de wedstrijd al gespeeld. 

In het tweede bedrijf ging het spelbeeld op dezelfde voet verder en zorgde Emil Hansson voor de alleszeggende 3-0. Na de derde treffer voelde John Lammers dat de weg veilig was en werden de routiniers naar de kant gehaald om andere spelers een kans te geven. De cijfers waren na afloop van het duel tekenend. Heracles schoot zeventien keer op doel, waarvan vijfmaal tussen de palen. De bezoekers zetten daar één schot tegenover.

Door de overwinning is het gat met nummer twee PEC momenteel vijf punten. De Blauwvingers speelden wel een wedstrijd minder. TOP Oss blijft meedraaien in de onderste regionen en bevindt zich op plek zeventien.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie