Nieuws

Nieuwe analist Veronica bekend als opvolger van Derksen en Van der Gijp

Nieuwe analist Veronica bekend als opvolger van Derksen en Van der Gijp

10-12-2021 11:42 Laatste update: 11:53

Veronica heeft een nieuwe analist aan zijn keurkorps toegevoegd: Kees Jansma. De voormalig perschef van Oranje is vanaf volgend jaar te zien op de zender. 

Bij het programma Veronica Inside Ochtendshow is de nieuwe analist voor de Europa- en Conference League-wedstrijden op Veronica bekendgemaakt. Kees Jansma wordt de opvolger van de afzwaaiende Johan Derksen en René van der Gijp. Zij lieten dinsdag voor de laatste keer hun licht schijnen op een Europese wedstrijd.  

"De nieuwe analist, is... Ome Kees (Jansma, red.)", reageert Hendriks in de uitzending. "Het is een kanon in de voetballerij, ik ben er heel blij mee. Hij is ook heel goed met Wim (Kieft, red.) en het allerbelangrijkste: hij is ook heel erg enthousiast", besluit de goedlachse presentatrice.  

De vertrekkende Derksen en Van der Gijp gaan samen met presentator Wilfred Genee een eigen talkshow maken. Vanaf januari 2022 is het nieuwe programma op werkdagen van 21.30 tot 22.30 uur te zien op SBS6. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!