Nieuws

Qatar-bondscoach verdedigt werkgever: 'Je moet niet alles geloven wat je leest'

Qatar-bondscoach verdedigt werkgever: 'Je moet niet alles geloven wat je leest'

19-11-2022 16:01

Qatar-bondscoach Félix Sánchez heeft zijn land met man en macht verdedigd op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Ecuador. De Spanjaard stelt dat men niet zo goedgelovig moet zijn.

Zondag speelt Qatar de openingswedstrijd van het WK tegen Ecuador. In aanloop naar die wedstrijd sijpelde deze week berichten door over een mogelijk omkoopschandaal. Zeven spelers van het Zuid-Amerikaanse land zouden zijn omgekocht. Sánchez verwijst het verhaal naar het rijk der fabelen. "Het internet is een mooi ding, maar ook gevaarlijk. Je moet niet alles geloven wat je leest."

Dat geldt ook voor de misstanden in Qatar, vindt de Spanjaard. "Er is veel verkeerde informatie verspreid. Qatar wordt onevenredig hard aangepakt. Natuurlijk is het een tragedie als er iemand tijdens het werk overlijdt. Hopelijk helpt het WK om die omstandigheden te verbeteren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!