Nieuws

'Hopelijk krijg ik dan een keer de kans in Ajax 1. Of dat speelt? Een beetje'

'Hopelijk krijg ik dan een keer de kans in Ajax 1. Of dat speelt? Een beetje'

18-11-2022 21:22

Christian Rasmussen droomt stiekem van een debuut in het eerste elftal van Ajax. De Deen speelt nu nog zijn wedstrijden bij Jong Ajax en daar blinkt hij vaak uit.

Jong Ajax speelde donderdagavond met 1-1 gelijk tegen Jong AZ en de enige Amsterdamse treffer kwam op naam van Rasmussen. "Het ziet er best wel goed uit. Ik scoor veel en moet het gewoon goed doen bij Jong Ajax. Hopelijk krijg ik dan een keer de kans in Ajax 1. Of dat speelt? Een beetje. De timing moet gewoon goed zijn, alles moet perfect zijn", vertelt de Deense aanvaller tegenover NH Nieuws.

"Ik train met het eerste. Het is heel goed om met de hoofdmacht mee te trainen, het is een mooie ervaring", vervolgt Rasmussen, die stelt dat er geen andere Ajacied hetzelfde type speler is als hem. "Nee, ik denk het niet. Ze hebben wel Kudus en Berghuis die ook links zijn, maar dat zijn inderdaad meer middenvelders. Of dat er goed uitziet? Ja, dat klopt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!