Transfernieuws

'Wild gerucht: Memphis kan bij goed WK terugkeren in top van de Premier League'

'Wild gerucht: Memphis kan bij goed WK terugkeren in top van de Premier League'

18-11-2022 13:54 Laatste update: 13:56

Mocht Memphis Depay een goed WK draaien, dan wil Chelsea de aanvaller deze winter overnemen van FC Barcelona. Dat meldt de Engelse boulevardkrant The Sun.

Memphis Depay was de afgelopen transferperiode hard op weg naar de uitgang bij FC Barcelona. De aanvaller van het Nederlands elftal kwam overeen met de Catalanen dat hij gratis kon vertrekken. Onder meer Juventus en Chelsea toonde interesse, maar van een transfer kwam het niet.

Laatstgenoemde lijkt nu hernieuwde interesse te hebben in de aanvaller, mits hij een goed WK draait. Depay kwam dit seizoen maar mondjesmaat in actie bij FC Barcelona. In eerste instantie zat de aanvaller veel op de bank, maar toen hij weer aan spelen toekwam raakte de spits geblesseerd bij Oranje.

Komende maandag staat het duel met Senegal op het WK in Qatar op het programma. Dat lijkt nog te vroeg te komen voor Depay, maar de kans dat de spits aan de aftrap verschijnt is aanwezig.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!