Nieuws

Marokko houdt adem in: Ziyech valt geblesseerd uit in laatste duel voor WK

Marokko houdt adem in: Ziyech valt geblesseerd uit in laatste duel voor WK

17-11-2022 19:23

Hakim Ziyech is zes dagen voor de eerste WK-wedstrijd van Marokko geblesseerd geraakt. De oud-Ajacied kon het uitzwaaiduel met Georgië niet uitspelen en werd twintig minuten voor tijd gewisseld.

De ernst van de blessure is nog niet bekend. Ziyech is de grote ster bij het Marokkaanse elftal en dus zou zijn afwezigheid een groot gemis zijn voor de Marokkanen. De aanvaller van Chelsea liet eerder in de wedstrijd tegen Georgië zijn klasse zien met een heerlijke treffer van grote afstand.

Het duel eindigde in 3-0 door treffers van Youssef En-Nesyri en Sofiane Boufal. Marokko is ingedeeld in een loodzware poule met Kroatië, België en Canada. Over zes dagen staat het eerste duel tegen de Kroaten op het programma. Naast Ziyech zijn de ogen ook gericht op sterspeler Achraf Hakimi. De rechtsback van Paris Saint-Germain is de aanvoerder van De Leeuwen van de Atlas.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!