Nieuws

De Telegraaf: Memphis hoopt te starten bij Oranje tegen Senegal, Van Gaal twijfelt

De Telegraaf: Memphis hoopt te starten bij Oranje tegen Senegal, Van Gaal twijfelt

17-11-2022 17:33
1

Memphis Depay hoopt dat hij maandag kan starten bij Oranje tegen Senegal. Dat meldt De Telegraaf.

Het Nederlands elftal begon donderdagavond met een complete selectie van 26 spelers aan de training in Doha. Dat betekent dat Memphis en Denzel Dumfries ook weer onderdeel waren van de selectie. Eerstgenoemde leek in eerste instantie niet te gaan starten tegen Senegal, maar De Telegraaf meldt dat Memphis goede hoop heeft dat hij vanaf de aftrap mag spelen tegen het Afrikaanse topland.

Bondscoach Louis van Gaal gaf vrijdag nog aan dat Memphis waarschijnlijk niet zou starten tegen Senegal. Afgelopen woensdag was de bondscoach een stuk minder stellig. Toch lijkt het de trainer niet verstandig om Memphis te laten beginnen, meldt de ochtendkrant.

De kans is groot dat Dumfries wel aan de aftrap staat. De rechtsback viel tijdens het laatste duel bij Internazionale uit met een knieblessure, maar gaf eerder deze week al aan amper last meer te hebben van zijn knie.

Maandag speelt het Nederlands elftal het eerste groepsduel op het WK in Qatar. Om 17.00 uur is Senegal de tegenstander.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!