Nieuws

Geen gebrek aan vertrouwen bij Mount: Zeker een kans om tot het einde te komen

Geen gebrek aan vertrouwen bij Mount: "Zeker een kans om tot het einde te komen"

17-11-2022 16:38 Laatste update: 16:45

De Engelse nationale ploeg leeft vol vertrouwen toe naar het WK in Qatar, stelt Mason Mount. De Chelsea-middenvelder denkt dat de wereldtitel tot de mogelijkheden behoort voor The Three Lions.

Om de volgende ronde te bereiken moet een groep worden overleefd met Wales, Iran en de Verenigde Staten. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de oud-Vitesse-speler. "We hebben altijd al geloofd", zegt Mount bij talkSPORT. "We weten wat we kunnen, alhoewel we nederig zijn. We werken hard om beter te worden en zijn op de juiste weg."

Mount denkt dat wanneer Engeland presteert 'naar kunnen' er een aannemelijke kans is dat de ploeg eindigt met eremetaal. "Dan hebben we zeker een kans om ons te ontwikkelen en tot het einde te komen. Dat is ons doel: ons land trots maken. Daar gaat het allemaal om. We gaan er alles aan doen om dat te bereiken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!