Nieuws

The Times weet het zeker: spelersgroep is helemaal klaar met Ronaldo

The Times weet het zeker: spelersgroep is helemaal klaar met Ronaldo

17-11-2022 16:20 Laatste update: 16:21

In navolging van diverse Britse media, meldt nu ook kwaliteitskrant The Times dat de dagen van Cristiano Ronaldo bij Manchester United definitief geteld zijn. De uitlatingen van de Portugees in het spraakmakende interview met Piers Morgan worden hem fataal. De selectie zou willen dat Ronaldo per direct vertrekt bij de topclub.

Victor Lindelof weigerde eerder deze week te reageren op de onrust die rondom Ronaldo is ontstaan, terwijl Raphaël Varane wél reageerde. De Fransman gaf aan teleurgesteld te zijn over de uitlatingen van de superster. Alhoewel een statement namens de spelersgroep ontbreekt, weet The Times te melden dat er geen weg meer terug is voor Ronaldo.

In het beruchte gesprek met Morgan veegde Ronaldo met alles en iedereen de vloer aan bij United. Hij gaf onder meer aan geen respect te hebben voor manager Erik ten Hag. De clubleiding gaf maandag in een statement aan het gehele interview te willen afwachten voordat het zou reageren.

Het ontbinden van het contract van Ronaldo is één van de opties die op tafel zouden liggen bij de gesprekken tussen Ten Hag, voorzitter Joel Glazer, voetbaldirecteur John Murtough en algemeen directeur Richard Arnold.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!