Nieuws

'Liverpool en Juventus volgen Chelsea-middenvelder, gesprek met club ligt stil'

'Liverpool en Juventus volgen Chelsea-middenvelder, gesprek met club ligt stil'

17-11-2022 11:33

Liverpool FC en Juventus volgen de situatie van Mason Mount bij Chelsea FC. De middenvelder loopt over anderhalf seizoen uit zijn contract en is zijn basisplek kwijtgeraakt bij The Blues

Volgens The Guardian liggen de gesprekken tussen Mount en Chelsea stil en willen zowel Liverpool als Juventus toeslaan. De Londenaren willen pas na het WK in gesprek met de middenvelder en daardoor zien de twee clubs kans schoon de Engelsman in januari aan te trekken.

Chelsea ziet een vertrek volgens de krant niet zitten: Mount zit al van jongs af aan bij Chelsea en de 23-jarige middenvelder wordt klaargestoomd op een aanvoerdersschap in de toekomst, zo klinkt het. Het contract van Mount is vergeleken met andere spelers vrij bescheiden en daar wil de speler verandering in brengen. Mount is zijn basisplaats onder manager Graham Potter echter kwijtgeraakt en is momenteel minder nodig bij het elftal.

De club zal wel het scenario van een transfervrije overstap willen vermijden. Andreas Christensen en Antonio Rüdiger vertrokken op eenzelfde manier en Thiago Silva, N'Golo Kanté en Jorginho lopen dit seizoen uit hun contract.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s