Nieuws

FC Volendam neemt onschuldige Wouter in bescherming na zien van beelden

FC Volendam neemt onschuldige Wouter in bescherming na zien van beelden

16-11-2022 23:23
1

FC Volendam heeft de schorsing van Tayrell Wouter opgeheven na het zien van camerabeelden. De speler van het beloftenelftal werd verdacht van zware mishandeling van een vrouw in het uitgaansleven.

'Eerder deze week zijn bestuur en directie van FC Volendam in staat gesteld de beelden van het incident te bekijken', begint FC Volendam zijn verklaring op de clubsite. 'Na het zien en bestuderen van de beelden van het incident in Club Air te Amsterdam in de nacht van 16 op 17 juli jl. hebben bestuur en directie van FC Volendam unaniem vastgesteld dat Wouter alles in het werk heeft gesteld om twee vechtende bezoekers – waaronder het vrouwelijke slachtoffer – uit elkaar te halen.'

Naar verluidt liet Wouter direct na het incident aan zijn club weten geen strafbare handeling te hebben gepleegd. Volendam wilde desondanks toch graag het politieonderzoek afwachten en met eigen ogen de camerabeelden zien, waardoor de twintigjarige Wouter geschorst werd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!