Nieuws

Nkunku neemt het op voor Camavinga: 'Tijdens het WK moeten we één zijn'

Nkunku neemt het op voor Camavinga: 'Tijdens het WK moeten we één zijn'

16-11-2022 23:09 Laatste update: 23:09
1

Christopher Nkunku heeft woensdagavond gereageerd op het uiteenspatten van zijn WK-droom. De RB Leipzig-aanvaller baalt enorm en neemt collega-international Eduardo Camavinga in bescherming.

Nkunku liep dinsdagavond tijdens de afsluitende training in Frankrijk een knieblessure op na een duel met Camavinga. Het Real Madrid-talent ontving woensdag veel haatreacties via Instagram. De geblesseerd afgehaakte Fransman neemt het op voor zijn ploeggenoot. "Gistermiddag hebben tests uitgewezen dat ik een blessure heb en dat ik de selectie van Frankrijk moest verlaten. Ik wil niet dat Camavinga haat over zich heen krijgt. Dat is oneerlijk", aldus Nkunku.

"Tijdens het WK moeten we één zijn", roept hij richting de Franse bevolking. "Ik ben jullie grootste fan op dit WK. Ik wil de staf en mijn ploeggenoten bedanken voor de lieve berichten. Nu ga ik me focussen op mijn herstel met het doel om een nog betere voetballer te worden."

De Franse ziekenboeg is met het noodgedwongen vertrek van de Nkunku aardig volgelopen. Sterkhouders Paul Pogba en N’Golo Kanté werden eerder wegens blessureleed niet opgeroepen door bondscoach Didier Deschamps. Eerstgenoemde heeft een knieblessure, terwijl de Chelsea-middenvelder kampt met hamstringproblemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie