Nieuws

Ronaldo over terugkeer naar Manchester United: 'Ferguson speelde een sleutelrol'

Ronaldo over terugkeer naar Manchester United: 'Ferguson speelde een sleutelrol'

16-11-2022 21:25 Laatste update: 21:36
1

Cristiano Ronaldo was dicht bij een transfer naar Manchester City, bevestigt de Portugese superster. Sir Alex Ferguson wist de ervaren vedette uiteindelijk over te halen om terug te keren naar Mancester United.

"Eerlijk gezegd, ik was dicht bij een overstap naar Manchester City", reageert Ronaldo in een openhartig interview met Piers Morgan. "Mijn zaakwaarnemer en de directie van Manchester City spraken veel en Guardiola zei dat ze hun best deden om mij binnen te halen. Maar zoals je weet had ik een geschiedenis bij Manchester United. Daar ligt mijn hart en dat speelde een grote rol in mijn keuze."

De Portugese superster geeft ook aan dat Ferguson een cruciale rol speelde in zijn terugkeer naar The Mancunians. "Ik denk dat het gesprek met hem de sleutel was. Dat maakte uiteindelijk het verschil, maar ik ga niet ontkennen dat ik bijna naar Manchester City was gegaan", aldus Ronaldo, die van mening is dat hij een weloverwogen keuze heeft gemaakt. "Ik heb er ook geen spijt van. En zoals je al eerder zei, speelde Sir Alex Ferguson een sleutelrol."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!