Simeone steekt Koeman hart onder de riem: 'Hij komt hier sterker uit'

Simeone steekt Koeman hart onder de riem: 'Hij komt hier sterker uit'

01-10-2021 15:38 Laatste update: 16:03
Primera División 0 Reacties

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone vindt de situatie van Ronald Koeman bij FC Barcelona moeilijk te begrijpen. De Argentijn betuigt zijn steun aan de Nederlandse trainer.

FC Barcelona en Atlético Madrid treffen elkaar zaterdagmiddag in La Liga. Simeone ontkwam op de persconferentie in aanloop naar het desbetreffende duel niet aan vragen over zijn collega-trainer. "Hij zit in een zeer oncomfortabele positie", aldus Simeone, die tegelijkertijd weet dat Koeman hier niet te lang in zal hangen.

"Alle collega's respecteren Koeman, hij zal hier zeker sterker uitkomen. Hij heeft veel persoonlijkheid getoond en ik wens hem het beste", besluit Simeone, die verder de focus op zijn eigen ploeg wil houden. Simeone en Koeman zullen elkaars handen niet kunnen schudden voorafgaand aan de wedstrijd. De Nederlander zit op de tribune wegens een schorsing.

Voor zowel Barcelona als Atlético is de wedstrijd vroeg in het seizoen al cruciaal te noemen. Als de Madrilenen verliezen kan de achterstand op Real Madrid al oplopen tot zes punten. Voor Koeman is het mogelijk zijn laatste wedstrijd als trainer van de Catalaanse club. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie