Nieuws

Vitesse gooit de hengels uit: Van Ginkel, Hoedt en Ajax-talent op de radar

Vitesse gooit de hengels uit: Van Ginkel, Hoedt en Ajax-talent op de radar

16-11-2022 14:11
3

Vitesse vecht momenteel in de kelder van de Eredivisie en zal daar met behulp van de nodige inkomende transfers zo snel mogelijk uit willen komen. Volgens de Gelderlander hebben de Arnhemmers meerdere spelers op de korrel, waaronder oudgediende Marco van Ginkel.

Het gaat Vitesse dit seizoen niet voor de wind. Met een dertiende plaats presteert de Gelderse club zeer teleurstellend. Gelukkig heeft de ploeg van Cocu nog genoeg tijd om de schade te repareren, maar dat hangt onder andere af van het afronden van de overname van Amerikaan Cole Parry. Toch is Vitesse al druk bezig met de vormgeving van de selectie.

Zo oppert De Gelderlander dat Van Ginkel in beeld is. De ervaren middenvelder van PSV kan op weinig speeltijd rekenen in Eindhoven en heeft een verleden in Arnhem. Daarnaast zou ook Ajax-talent Sontje Hansen in beeld zijn. Die optelsom is snel gemaakt, aangezien de Amsterdammer bij hetzelfde makelaarskantoor is aangesloten als trainer Cocu. Ook Wesley Hoedt zou wel eens in het geel-zwarte kunnen gaan spelen. De Nederlandse verdediger staat er niet goed op bij Anderlecht, maar zou wel 'het nodige moeten kosten'.

Toch is er niet alleen sprake van inkomende transfers. Linksback Maximilian Wittek zou Vitesse wel eens kunnen gaan verlaten. Voormalig trainer Thomas Letsch zou hem in het vizier hebben bij VfL Bochum.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!