Transfernieuws

Jans over mogelijk Zerrouki-vertrek: 'Stel er komt een club met een mooi bedrag'

Jans over mogelijk Zerrouki-vertrek: 'Stel er komt een club met een mooi bedrag'

16-11-2022 08:21 Laatste update: 10:12

Ook voor FC Twente-trainer Ron Jans is de winterstop officieel begonnen. Dat betekent ook dat er een nieuwe transferperiode van start gaat, waarin wellicht niet de hele selectie bij elkaar gehouden kan worden zoals dat afgelopen zomer wel is gebeurd. De oefenmeester is benieuwd.

Met een achterstand van zes punten op koploper Feyenoord gaat Twente als nummer vijf van de Eredivisie de winterstop in. Een mooie notering voor de Tukkers, al denkt Jans dat zijn ploeg er meer uit had kunnen halen. "Dat is wel terecht, maar we moeten er niet de hoofdzaak van maken. We moeten niet vergeten waar we vandaan komen", vertelt de trainer in de podcast De Ballen Verstand van Tubantia.

Of Jans dezelfde gezichten op het trainingsveld gaat zien na de transferperiode, is de vraag. "Ik ben benieuwd of we alles bij elkaar kunnen houden in januari", aldus de trainer, die bijvoorbeeld vreest voor een vertrek van Ramiz Zerrouki. "Het zou me niks verbazen als er nog iets gebeurt. En dat hoeft niet altijd een basisspeler te zijn. Wat er met Zerrouki gaat gebeuren? Wij willen hem niet laten gaan. Maar stel dat er een club komt en die biedt een mooi bedrag."

Dat Jans een mogelijk vertrek van Zerrouki aanhaalt, komt niet uit de lucht vallen. De 24-jarige middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Feyenoord. Ook zijn oude club Ajax wordt voorzichtig genoemd voor wanneer de gewilde Edson Álvarez zou vertrekken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!