Nieuws

Chaos bij Groningen: 'Er wordt gesproken over degradatie, maar dat is overdreven'

Chaos bij Groningen: 'Er wordt gesproken over degradatie, maar dat is overdreven'

15-11-2022 23:12

Hans Nijland ziet dat FC Groningen het momenteel erg zwaar heeft, maar volgens de oud-directeur hoeven de fans zich geen zorgen te maken. De Trots van het Noorden staat vijftiende in de Eredivisie en nam deze week afscheid van trainer Frank Wormuth.

Nijland heeft het moeilijk met de huidige situatie bij zijn club. "Een drama? Van drama's spreek je in landen waar oorlog is", vertelt Nijland tegen het Algemeen Dagblad. "Maar het is wel desastreus. Het is echt een domper hoe je van Fortuna Sittard verliest. Nota bene door twee goals van Paul Gladon, die ik ooit naar Groningen haalde."

Groningen staat na een dramatische eerste seizoenshelft op de vijftiende plek, maar volgens Nijland zal de club niet te maken krijgen met degradatiestress. "Groningen heeft het geluk dat er nog 20 duels te spelen zijn. Er wordt gesproken over degradatie, maar dat is in mijn optiek overdreven. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat Groningen niet degradeert."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!