Nieuws

Verheydt en Kishna willen weg bij ADO: 'Wij herkennen ons cluppie niet meer terug'

Verheydt en Kishna willen weg bij ADO: 'Wij herkennen ons cluppie niet meer terug'

15-11-2022 22:19 Laatste update: 22:25
0

Thomas Verheydt en Ricardo Kishna willen onder de huidige omstandigheden vertrekken bij ADO Den Haag. Het tweetal is het niet eens met het statement dat directeur Edwin Reijntjes maandag naar buiten bracht.

"Onze deze omstandigheden willen wij de club verlaten", vertellen Kishna en Verheydt bij Omroep West. "Wij hebben deze bewuste keuze gemaakt naar aanleiding van het statement van ADO-directeur Edwin Reijntjes maandagochtend in de pers. Wij als twee Haags opgegroeide jongens met een enorm ADO-hart. Wij zijn al aan de club verbonden sinds wij een jaar of vier zijn. Wij kunnen ons totaal niet vinden in het beleid en het statement dat gisterenochtend door de directeur is medegedeeld. Wij herkennen ons cluppie niet meer terug", stelt het duo.

Verheydt en Kishna stellen dat er de afgelopen tijd leugens de wereld in zijn geholpen. "De Haagse mentaliteit is het hart op de tong dragen en zeggen hoe het is. Niet vanuit directieniveau al anderhalf jaar lang het spreiden van constante leugens. Wij houden te veel van deze club om dit maar door te laten gaan. Wij trekken hier onze grens. Liever staand dood dan levend op de knieën."

"Laat een ding duidelijk zijn. ADO is onze club. Zoals het nu gaat, gaat het ons te veel aan het hart. De eigenaren, fans en iedereen die ADO een warm hart toedraagt verdienen de waarheid", besluit het duo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie