Nieuws

Pavard staat open voor vertrek bij Bayern München, maar heeft een opvallende eis

Pavard staat open voor vertrek bij Bayern München, maar heeft een opvallende eis

15-11-2022 20:22

Benjamin Pavard staat open voor een vertrek bij Bayern München. De Franse verdediger heeft wel een belangrijke eis: hij moet bij zijn nieuwe club in het centrum van de defensie spelen.

Pavard wordt bij Bayern zowel op de backpositie als in het centrum gebruikt, maar daar lijkt de Duitser klaar mee te zijn. "Ik speel nu al zeven jaar in Duitsland. Bij Bayern München heb ik alles gewonnen. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen, maar alleen als ik als centrumverdediger mag spelen", onthult Pavard in een interview met het Italiaanse La Gazzetta Dello Sport

Een overstap naar de Seria A behoort zeker tot de mogelijkheden, vertelt de Franse verdediger. "Olivier Giroud vertelt me er veel goede dingen over. Italië leeft 100% voor voetbal. Het is een magisch voetballand, zegt hij tegen mij. Ik zou het geweldig vinden om met hem te spelen. We gaan het zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!