Nieuws

Sneijder verbaasd na Ihattaren-uitspraken van Mo Nouri: 'Dan vertel je dit niet'

Sneijder verbaasd na Ihattaren-uitspraken van Mo Nouri: 'Dan vertel je dit niet'

15 november - 19:16
3

Wesley Sneijder heeft zich inmiddels teruggetrokken van de begeleiding van Mohamed Ihattaren, maar verbaast zich over de uitspraken van Mo Nouri, die nu de voetballer onder handen neemt. Volgens Sneijder verbloemt Mo Nouri de waarheid over Ihattaren en is dat het laatste wat de voetballer nodig heeft.

Mo Nouri gaf in het weekend een interview aan het YouTube-kanaal Houssain en was daarin zeer positief over de progressie van Ihattaren. "We gaan ervoor, Ihattaren gaat er zelf natuurlijk sowieso voor. Natuurlijk hebben we een plan hoe we het gaan aanpakken. Het belangrijkste is dat hij nu fit wordt en hij is nu fit aan het worden. Je slaagt sowieso, of het nou in het voetbal is of daarbuiten. Dat is voor ons het belangrijkste. We willen allemaal dat hij weer de top haalt, en dat kan hij. Dat gaat ook gebeuren, maar we moeten de basis niet vergeten. We vinden het belangrijker dat hij eerst als mens goed in zijn vel zit."

Sneijder staat te kijken van de uitspraken en zegt dat er niets van klopt. "Ik was ook verbaasd toen ik het hoorde. Ik snap ook niet hoe Mo Nouri kan vertellen dat het goed gaat met Ihattaren. Als je echt het beste met iemand voorhebt… Dan ga je dit niet vertellen, terwijl het niet zo is. Dat vind ik jammer. Dat zegt een hoop over de mensen die Ihattaren om zich heen heeft."

De recordinternational van Oranje probeerde zelf Ihattaren ook nog aan te sporen, maar dat was tevergeefs. Na twee weken besloot Sneijder zijn pogingen stop te zetten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie