Nieuws

'Kökçü nadrukkelijk in de belangstelling van Italiaanse grootmacht'

'Kökçü nadrukkelijk in de belangstelling van Italiaanse grootmacht'

15-11-2022 13:55

Orkun Kökçü is gedurende het hele seizoen al één van de smaakmakers bij Feyenoord, en dat is ook buitenlandse scouts niet onopgemerkt gebleven. De Nederlandse Turk werd recentelijk al gevolgd door afvaardigingen van Borussia Dortmund en Olympique Lyon, maar geniet nu ook interesse uit Italië.

Zo zouden er afgelopen donderdag, toen Feyenoord met 1-0 won van SC Cambuur, scouts van AC Milan op de tribune hebben gezeten voor Kökçü. Dat meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl.

Een winters vertrek van de middenvelder lijkt echter zeer onwaarschijnlijk. Trainer Arne Slot gaf eerder aan niet bang te zijn voor het vertrek van zijn aanvoerder. Volgens hem waren er al genoeg spelers vertrokken uit De Kuip.

Kökçü scoorde dit seizoen in 19 officiële duels al 7 keer, waaronder afgelopen zaterdag tweemaal in de met 5-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Excelsior. Feyenoord werd daardoor winterkampioen in de Eredivisie, met drie punten voorsprong op achtervolgers Ajax en PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!