Transfernieuws

'Barça denkt aan middenvelder van City, overstap naar Liverpool uitgesloten'

'Barça denkt aan middenvelder van City, overstap naar Liverpool uitgesloten'

15-11-2022 09:40

İlkay Gündoğan staat op de radar van FC Barcelona. De middenvelder van Manchester City loopt in 2023 uit zijn contract en is nog niet bezig met een eventuele vernieuwing bij Manchester City.

De Duitse tak van Sky Sports meldt dat Barça zeer geïnteresseerd is in de Duitser, die sinds 2016 actief is bij Manchester City. Gündoğan liet al weten geen haast te hebben en het besluit van manager Pep Guardiola af te wachten. "De zomer van 2023 voelt nog ver weg. Ik ben relaxed. Het is nog niet eens duidelijk wat er met onze coach gaat gebeuren. Ik ben blij in Manchester en ben blij. Een vertrek naar Liverpool kan ik in ieder geval uitsluiten", zei Gündoğan tegenover Kicker.

Volgens Sky worden de eerste gesprekken binnenkort gehouden voor een twee- of driejarige contractverlenging bij The Citizens. Het aanblijven van Guardiola zou een grote factor zijn voor Gündoğan om te blijven of te vertrekken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!