Nieuws

Ten Hag hoeft Ronaldo niet meer terug te zien, club vraagt om juridisch advies

Ten Hag hoeft Ronaldo niet meer terug te zien, club vraagt om juridisch advies

15-11-2022 08:38
2

Erik ten Hag hoeft Cristiano Ronaldo niet meer terug te zien bij Manchester United. De Nederlandse manager vindt dat Ronaldo in zijn interview bij Piers Morgan te ver is gegaan. Dat melden bronnen dinsdagochtend aan ESPN.

Zo heeft Ten Hag een gesprek gehad met de eigenaar van de club, Joel Glazer. De trainer is van mening dat Ronaldo door zijn harde uitspraken geen respect voor de club en Ten Hag heeft. Dat laatste kwam immers letterlijk uit zijn mond.

Manchester United is inmiddels bezig om juridisch advies in te winnen over hoe om te gaan met deze situatie. De meervoudig Ballon d'Or-winnaar heeft immers een contract tot het eind van het seizoen op Old Trafford, waar hij meer dan 500.000 pond per week ontvangt.

Het is zeker niet de eerste keer dat Ronaldo en Ten Hag met elkaar in de clinch liggen. In juli werd hij al gestraft voor het zomaar vertrekken tijdens de voorbereiding en in oktober voor het weigeren van een invalbeurt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!