Nieuws

Frimpong geeft duidelijkheid over blessure binnen Oranje-selectie: 'Hij is oké'

Frimpong geeft duidelijkheid over blessure binnen Oranje-selectie: 'Hij is oké'

14-11-2022 23:13

Jeremie Frimpong is stellig over de knieblessure van Denzel Dumfries. Volgens de Bayer Leverkusen-back valt de schade mee, wat hem zelf ook goed doet. Mocht de verdediger van Internazionale alsnog uitvallen, dan staat de debutant in ieder geval klaar.

Tijdens de wedstrijd tussen Atalanta en Inter werd voetbalminnend Nederland zondag opgeschrikt. Dumfries moest worden gewisseld vanwege een knieblessure, maar dat blijkt nu mee te vallen. Concurrent Frimpong is er blij mee. "Hij is oké. Denzel is een belangrijk onderdeel van de selectie. We zijn dus allemaal blij dat hij oké is, dus het is goed", aldus de Bundesliga-revelatie tegen ESPN.

Frimpong wordt gezien als de perfecte back-up voor Dumfries bij Oranje. "Ik zal er altijd klaar voor zijn, maar Denzel Dumfries is een belangrijke speler voor het team. Zoals ik zei: ik zal klaar zijn om te spelen. In dit team is iedereen goed, dus je zal altijd je best moeten doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!