Nieuws

Sneijder trekt handen na twee weken van Ihattaren: 'Voor mij is het nu klaar'

Sneijder trekt handen na twee weken van Ihattaren: 'Voor mij is het nu klaar'

14-11-2022 21:46
4

Wesley Sneijder is na twee weken al weer klaar met Mohamed Ihattaren. De recordinternational bood de Nederlands-Marokkaanse spelmaker de hand om weer fit te worden, maar dat project is nu al weer ten einde.

"Het is een moeilijk verhaal, het gaat niet best", begon Sneijder in de uitzending van Veronica Offside. "Hij heeft wel de passie en de vreugde, alleen hij kan de knop nog niet omzetten. Dat heb ik geconcludeerd, en dan is het voor mij ook moeilijk om daarmee aan de slag te gaan. Voor hemzelf is het vervelend, voor mij niet. Misschien is het goed dat ik m'n handen er nu even van aftrek. Voor mij is het nu klaar. Mij heeft-ie er niet mee", aldus de voormalig speler van onder andere Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray.

"We kennen allemaal zijn kwaliteiten, hij heeft ze begin dit seizoen bij Ajax laten zien, en eerder ook bij PSV. Het moet goed zitten in je bovenkamer, en je moet de juiste mensen om je heen hebben", vervolgt Sneijder, die de hoop op lijkt te hebben gegeven. "Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk. Ik heb hem een bericht gestuurd, en hoop dat hij het op gaat pakken. Maar ik ga hem daar niet meer in steunen."

Als alles loopt zoals het hoort te lopen, vertrekt Ihattaren op 3 januari weer terug naar Juventus. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 in Turijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!