Nieuws

Ferdinand: 'Ook al zou iemand hem nog willen houden, dat kan niet meer'

Ferdinand: 'Ook al zou iemand hem nog willen houden, dat kan niet meer'

14-11-2022 18:24 Laatste update: 20:36

Rio Ferdinand stelt dat er geen weg meer terug is voor Cristiano Ronaldo bij Manchester United. De Portugees haalde in een interview keihard uit naar de club en manager Erik ten Hag.

Ronaldo gaf in een interview aan geen respect te hebben voor Ten Hag, aangezien de Nederlander ook geen respect jegens hem toont. Daarnaast stelde de Portugees dat United sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson stil heeft gestaan. "De situatie is vrij duidelijk. Het is klaar", stelt Ferdinand in de podcast FIVE. "De liefdesaffaire met Manchester United is over. Momenteel is het boek gesloten. Hij heeft de club in een positie gebracht waarin er geen weg meer terug is. Ook al zou iemand Ronaldo nog willen houden binnen de club, dat kan niet meer. De opmerking over het niet respecteren van de manager, buiten al het andere wat nog gezegd gaat worden, is de reden dat hij vertrekt."

Het aanstaande vertrekt van Ronaldo komt niet onverwacht volgens Ferdinand. "Iedereen wist dat dit moment er aan zat te komen. Wat er is gezegd en wat er is gedaan, het is klaar", aldus de centrale verdediger, die stelt dat het voor iedereen het beste is als Ronaldo de deur bij United achter zich dichttrekt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!