Nieuws

Manchester City krijgt opvallend verzoek: 'Mogen we hem 28 dagen lenen?'

Manchester City krijgt opvallend verzoek: 'Mogen we hem 28 dagen lenen?'

14-11-2022 17:40
1

Erling Haaland gaat niet naar het WK en daar probeert één club gebruik van te maken. Ashton United, dat uitkomt in de Premier Division van de Northern Premier League, heeft Manchester City formeel gevraagd de Noorse superspits 28 dagen te lenen.

Ashton United laat op de clubsite, die door al het drukke verkeer platligt, weten de vraag officieel bij Manchester City neer te leggen. "Het is gewoon logisch", zegt manager Michael Clegg. "City speelt niet en wij willen graag helpen met de fitheid van Erling. Het is beter voor hem dan zes weken golf spelen. Hij zou geweldig bij ons passen en hij past goed bij onze dynamiek."

Ashton United staat elfde in de competitie en wist pas 23 keer te scoren. Haaland zorgde dit seizoen in zijn eentje al voor 23 doelpunten. The Citizens hebben nog niet gereageerd op het verzoek van Ashton, dus hopen mag de club altijd nog. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!