Nieuws

'Ten Hag en spelersgroep Manchester United 'enorm teleurgesteld' in Ronaldo'

'Ten Hag en spelersgroep Manchester United 'enorm teleurgesteld' in Ronaldo'

14-11-2022 14:35 Laatste update: 14:41

Diverse Britse media stellen te weten dat er binnenskamers bij Manchester United met 'grote teleurstelling' is gereageerd op de uitlatingen van Cristiano Ronaldo in het interview met Piers Morgan. De Portugese superster veegde de vloer aan met onder meer Erik ten Hag, het beleid van de club en de huidige staat van de faciliteiten.

Sky Sports News schrijft op basis van bronnen te weten dat Ten Hag én de spelers van Manchester United 'enorm teleurgesteld' zijn over de uitlatingen van Ronaldo. Vooral de manier waarop en de timing van het interview roepen de nodige vragen op.

Pas op het moment dat Manchester United terug zou gaan vliegen vanuit Londen na het duel met Fulham (1-2) werd het intern duidelijk wat er naar buiten zou komen. De spelersgroep begrijpt niet dat er 'gezegd is wat er is gezegd'. The Telegraph wist eerder al te onthullen dat de Manchester United-top bijeenkomt voor een crisisberaad.

De verwachting is dat Ten Hag, voorzitter Richard Arnold, sportief directeur John Murtough en clubeigenaar Joel Glazer om de tafel gaat om te bespreken hoe de club om wenst te gaan met de ontstane situatie. Metro stelt op zijn beurt dat Ronaldo in ieder geval een boete van één miljoen euro tegemoet kan zien.

In de nieuwe The King of Manchester-podcast wordt de situatie rondom Cristiano Ronaldo uitgebreid besproken. Daarnaast worden onder meer de drie opvallendste momenten bij Manchester United onder leiding van Erik ten Hag besproken en is er uitgebreid aandacht voor de WK-gangers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!