Nieuws

Als mensen het hele interview met Ronaldo hebben gezien, verandert hun mening

"Als mensen het hele interview met Ronaldo hebben gezien, verandert hun mening"

14-11-2022 13:28
1

Piers Morgan denkt dat het volledig terecht is dat Cristiano Ronaldo uit de school is geklapt over zijn situatie. Volgens de Britse journalist is het een goede zaak dat de Portugees voor zichzelf opkomt.

In de even veelbesproken als spraakmakende fragmenten uit het interview fileert Ronaldo onder meer de clubleiding, Erik ten Hag en de omstandigheden binnne Manchester United. "Ik ken het gevoel dat je volledig niet gerespecteerd wordt en dat de mensen voor wie je werkt je op waarde schatten en niet respecteren", vertelt Morgan bij talkSPORT. "Wat doe je dan? Je legt je erbij neer en sterft een vreselijke dood. En je laat je oud-collega's in de media, Neville, Scholes en de anderen, constant op je afgeven."

Morgan denkt dat voetballers een voorbeeld aan de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar zouden moeten nemen. "Of je doet wat Cristiano Ronaldo doet. Ik zeg 'nee' en ik heb er genoeg van en ik doe mijn verhaal. Wat men er ook van vindt... Het is ontzettend eerlijk. Als mensen het hele interview hebben bekeken, zullen ze een andere mening over de situatie hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!