Transfernieuws

'Barcelona laat oog vallen op Nederlandse uitblinker in de Bundesliga'

'Barcelona laat oog vallen op Nederlandse uitblinker in de Bundesliga'

14-11-2022 12:17

FC Barcelona is geïnteresseerd in Jeremie Frimpong. De Nederlandse rechtsback heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug bij Bayer Leverkusen en dat is de koploper van de Primera División niet onopgemerkt gebleven.

Met dat nieuws pakt het Spaanse Sport uit. De rechtsbackpositie is de laatste tijd een zorgenkindje bij de Catalanen. Sergiño Dest maakte in 2020 nog de overstap van Ajax om die positie op te vullen, maar de Amerikaans-Nederlandse speler kon niet overtuigen en speelt inmiddels op huurbasis bij AC Milan. Een versterking op rechtsback is een absolute topprioriteit voor de club, zo meldt de krant.

Bovendien wil Barça het contract van Ousmane Dembélé zo snel mogelijk verlengen. De vleugelspeler kende tijdens de jaarwisseling een zeer turbulente periode bij Barcelona en een vertrek van de Fransman leek een kwestie van tijd, maar club en speler verzoenden zich en sindsdien is de snelle vleugelspeler van grote waarde geweest. Volgens Sport gaan Jordi Cruijff en trainer Xavi nog vóór het WK om de tafel zitten om het over mogelijke versterkingen te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!