Nieuws

FC Twente vertoeft tijdens winterstop in Costa Rica: 'Wij komen de tijd wel door'

FC Twente vertoeft tijdens winterstop in Costa Rica: 'Wij komen de tijd wel door'

14-11-2022 09:40

FC Twente speelde vrijdag de laatste wedstrijd voor de winterstop en mag zich weer op 6 januari melden in de Eredivisie. De club is in december in Costa Rica te vinden vanwege een speciale gelegenheid.

In gesprek met Trouw wordt trainer Ron Jans gevraagd hoe zijn ploeg de komende twee maanden gaat invullen. De Tukkers zijn uitgenodigd voor de afscheidswedstrijd van oud-speler Bryan Ruiz en zijn tussen 12 en 23 december in Costa Rica te vinden. "Costa Rica is een land waar je niet zo snel komt, met prachtige natuur en het is er in december zo’n 24, 25 graden", stelt Jans. 

Twente zal niet alleen maar uitrusten in Zuid-Amerika. "Behalve dat we één, mogelijk twee oefenwedstrijden spelen, hebben we ook twee mooie dagtrips gepland. Wij komen onze tijd wel door", besluit de 64-jarige oefenmeester. Twente gaat de winterstop in als nummer vijf van de Eredivisie. Feyenoord voert de lijst aan met 33 punten, PSV en AZ staan op 30 punten, de Tukkers hebben er 27 vergaard. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!