Nieuws

Karsdorp vliegt terug naar Nederland: 'Hij mag in januari een nieuwe club zoeken'

Karsdorp vliegt terug naar Nederland: 'Hij mag in januari een nieuwe club zoeken'

13-11-2022 18:13

Rick Karsdorp heeft na een flinke uitbrander van trainer José Mourinho vroegtijdig zijn spullen gepakt bij AS Roma en is terug naar Nederland gevlogen. De Portugees heeft geen goed woord over voor de Nederlander. 

Mourinho was drie dagen geleden nog cryptisch en stelde dat één speler in de selectie hem zwaar had teleurgesteld. "Er is een speler die de moeite van de ploeg in diskrediet heeft gebracht. Ik heb hem verteld om in januari een nieuwe club te zoeken." "Wat Karsdorp betreft: ik praat niet veel, maar ik verberg de problemen niet", voegde Roma-directeur Tiago Pinto daar aan toe.

Het lijkt nu om Karsdorp te gaan, die in de vorige speelronde een teleurstellende invalbeurt kende. "Ik heb besloten vandaag geen gebruik te maken van Karsdorp, en hij weet waarom dat zo is', vervolgde Mourinho zondag. "Het is mijn besluit." Roma speelde zondag teleurstellend gelijk tegen Torino. I Giallorossi kwamen in de slotminuut langszij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!