Nieuws

Geblesseerde Davies (22) emotioneel na WK-oproep: 'Keep dreaming, keep achieving'

Geblesseerde Davies (22) emotioneel na WK-oproep: 'Keep dreaming, keep achieving'

13-11-2022 18:24 Laatste update: 18:25

Alphonso Davies kan zijn geluk niet op na te zijn opgeroepen voor het WK in Qatar. De 22-jarige Canadees heeft last van een blessure, maar mag evengoed mee naar het mondiale landentoernooi. 

Davies miste de afgelopen twee wedstrijden van Bayern München vanwege een hamstringblessure, maar de verwachting is dat de speler op tijd herstelt voor het WK. Op Instagram kan Davies zijn geluk niet op. 'Een jongen die gebeuren is in een vluchtelingenkamp zou het zogenaamd niet redden. Maar hier zijn we en WE GAAN NAAR HET WK! Laat niemand je vertellen dat je dromen onrealistisch zijn. Keep dreaming and keep achieving."

De 22-jarige linksback is dit seizoen een vaste waarde voor Der Rekordmeister. De rappe back was in zeventien wedstrijden goed voor twee assists. In de nationale ploeg van Canada is ook de 39-jarige Atiba Hutchinson opgenomen, die tussen 2010 en 2013 voor PSV uitkwam. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door A D 1 9⚡️ (@alphonsodavies)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!