Nieuws

'Leeds-sterkhouder wil uit loyaliteit niet naar Manchester United vertrekken'

'Leeds-sterkhouder wil uit loyaliteit niet naar Manchester United vertrekken'

09-12-2021 15:48 Laatste update: 15:51

Kalvin Phillips lijkt niet naar Manchester United te gaan. De Engelsman weigert over te stappen naar Old Trafford uit loyaliteit naar zijn huidige werkgever Leeds United.  

De Engels-international weet zich ook in de belangstelling van Liverpool. Op het EK 2020 blonk de 26-jarige middenvelder uit namens Engeland. Dat heeft ertoe geleid dat Jürgen Klopp geïnteresseerd is geraakt in Phillips, weet The Sun.  

Alhoewel de Engelsman graag een stap wil maken - en The Red Devils prima in dat profiel past - wil hij niet vertrekken naar de aartsrivaal van Leeds United, schrijft het Britse boulevardblad. Een overgang naar Anfield lijkt voor de spelmaker dus een logischere optie.  

Philips speelt al sinds zijn veertiende voor The Whites. Hij is een vaste waarde onder trainer Marcelo Bielsa en speelt voor het tweede seizoen in de Premier League. In 2020 werd de drievoudig Engels landskampioen eerste in het Championship en promoveerde daardoor naar de hoogste Engelse divisie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!