Nieuws

Cillessen reageert: 'Ik vind het geen argument, was het er niet mee eens'

Cillessen reageert: 'Ik vind het geen argument, was het er niet mee eens'

13-11-2022 15:44
1

Jasper Cillessen zal nog lang balen van het mislopen van het WK in Qatar. Dat vertelt de doelman na de wedstrijd tussen NEC en RKC Waalwijk voor de camera van ESPN.

Cillessen is niet opgeroepen voor het WK en dat was een flinke klap. De NEC-goalie erkent dat het lastige dagen zijn voor hem. "Er is het nodige gebeurd de afgelopen periode en dat gaat je niet in de koude kleren zitten", begint Cillessen. "Ik heb vrijdag vervelend nieuws gekregen. Dan moet je de knop omzetten en ga je volle bak, omdat je moet presteren. Gelukkig is me dat gelukt. Ik heb vol getraind, omdat voetballen het leukste is wat ik doe."

Naar verluidt is Cillessen niet geselecteerd vanwege zijn doen en laten wanneer hij niet de eerste doelman is. "Ik vind het geen argument. Waarom het beeld leeft? Dat weet ik niet. Ik heb ook mensen gesproken die het er niet mee eens zijn. Mijn vorm? Tegen Sparta en Go Ahead Eagles was ik mezelf niet, maar tegen PSV en Cambuur heb ik een goede wedstrijd gespeeld. Dus ik was het er niet mee eens."

"Natuurlijk wil je mee, dus je baalt enorm", vervolgt Cillessen. "Niemand had het zien aankomen, prettig is anders. Dit blijft nog wel even pijn doen. De pijn van het missen van het EK voel ik ook nog steeds. De steun doet wel wat met je", besluit de goalie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!