Nieuws

'Naast Feyenoord heeft ook Ajax interesse in Zerrouki: 'Hou alle opties open''

'Naast Feyenoord heeft ook Ajax interesse in Zerrouki: 'Hou alle opties open''

13-11-2022 13:22

De kans bestaat dat Ramin Zerrouki in de aankomende transferperiode alsnog vertrekt bij FC Twente. De middenvelder kan naast de belangstelling van Feyenoord ook rekenen op interesse van Ajax.

Dat weet Voetbal International te melden. Zerrouki leek afgelopen zomer al op weg naar Feyenoord, maar de Rotterdammers vonden het prijskaartje te gortig. De Algerijnse middenvelder heeft het naar zijn zin bij Twente, maar staat wel open voor een winterse transfer. "Ik vind het geweldig om hier te voetballen, voel de waardering. Ik hou van deze club, van het stadion, dat altijd uitverkocht is. Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan. Maar ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten", vertelt Zerrouki tegenover VI.

"Dat kan ergens anders sneller dan hier", vervolgt de middenvelder, die kan rekenen op interesse van Ajax en Feyenoord. "Iedereen kan komen, ik zal varen op mijn gevoel. Ik houd alle opties open."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!