Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot switcht wéér van spits, Hartman start ook

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot switcht wéér van spits, Hartman start ook

13-11-2022 08:39
1

Feyenoord kan zondagmiddag drie punten uitlopen op Ajax en PSV door te winnen van Excelsior. De verwachting is dat de Rotterdammers wederom met Quilindschy Hartman beginnen, terwijl ook Santiago Gimenez in de basis wordt verwacht.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De ochtendkrant verwacht dat Hartman voor de derde keer op rij in de basis zal beginnen bij Feyenoord ten faveure van Marcos Lopez. De Peruviaan stond voor het laatst in de basis in het met 1-0 gewonnen duel met SS Lazio, waarna hij zijn basisplaats verloor aan Hartman. De jeugdexponent van de Rotterdammers was in de afgelopen wedstrijd tegen SC Cambuur Leeuwarden nog de matchwinner door vroeg voor het enige doelpunt van de wedstrijd te zorgen.

Naast Hartman is er nog een opvallende keuze van trainer Arne Slot. Het AD verwacht namelijk Gimenez in de basis bij Feyenoord. Slot is dit seizoen al meermaals geswitcht van spits en lijkt dat nu dus wéér te doen. Danilo kreeg de laatste vier duels de voorkeur boven de Mexicaanse spits, maar de Braziliaan moet zijn basisplaats nu weer afstaan. Gimenez wordt geflankeerd door Javairô Dilrosun en Igor Paixão.

Feyenoord trapt om 16.45 uur af tegen stadsgenoot Excelsior in De Kuip. Mocht Feyenoord winnen of gelijkspelen, dan kronen de Rotterdammers zich tot winterkampioen. Ajax en PSV verspeelden zaterdag punten en bleven steken op dertig punten. Dat aantal heeft Feyenoord nu ook al.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Kökcü, Timber, Szymański; Dilrosun, Gimenez, Paixão

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!